Onze werkwijze

SportcastNL bedenkt en produceert verschillende vormen van video’s die over autosport en de automative business gaan. Van een online video-item tot volwaardige televisieprogramma’s, van een beknopt interview tot een ruim opgezette serie. Professionaliteit, kwaliteit, inhoud en klantgerichtheid zijn onze kernwaarden.

Hoe werkt SportcastNL?

1

WERKWIJZE EN NOG MEER

De eerste stap is een gesprek tussen SportcastNL en een potentiële opdrachtgever of partner.

Hierbij komen de behoeften en mogelijkheden van beide partijen aan bod. Vervolgens maakt SportcastNL een concept en overlegt dit met de klant. Daarna wordt gekeken wat mogelijk is op productioneel gebied, de uitvoering en de publicatie.

2

KEUZES QUA PRODUCTIEGROOTTE

SportcastNL werkt met verschillende producties, van groot tot klein. Dit kunnen eenmalige items zijn op verzoek van een klant, maar ook een serie afleveringen. De producties kunnen geschikt zijn voor zowel online als tv. Zolang het onderwerp maar over sport gaat en we de diepte in kunnen gaan, staan wij voor je klaar.

3

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

  • Inhoud en kwaliteit
  • Groot netwerk
  • Multidisciplinair
  • Jarenlange ervaring
  • Maatwerk

Even voorstellen

Het team van SportcastNL is al vele jaren thuis in de sport- en mediawereld en beschikt over een groot netwerk. Het team vult elkaar aan met verschillende disciplines, zoals redactionele vaardigheden, content creatie, presenteren, activatie, social media, marketing, data-analyse, camerawerk, montage en ondernemerschap. Ieder teamlid heeft weer een eigen expertise en samen zorgt dat voor een vakkundig resultaat.

RICK WINKELMAN
CREATIVE DIRECTOR

Rick is een freelance televisiecommentator, verslaggever en voice-over bij onder andere de NASCAR op Ziggo Sport. Maar ook voor de Formule 1 was hij actief als commentator en verslaggever. Daarnaast is hij senior redacteur, analist en verslaggever van het Race Café en andere autosportprogramma’s op Ziggo Sport. Hij geeft mediatraining en schrijft verhalen en boeken over (auto)sport.

SPORTCASTNL

Voor SportcastNL zorgt Rick voor het klantcontact, het inhoudelijk voorbereiden van de producties en het presenteren ervan.

MIRTHE VAN WIJNGAARDEN
HOOFDREDACTEUR

Mirthe is een jonge, enthousiaste journaliste en ondernemer. Al van kinds af aan volgt ze gepassioneerd (auto)sport en liep ze op haar negentiende stage bij Ziggo Sport Formule 1. Inmiddels werkt ze ook voor andere autosportprogramma’s als Crashen in de Keuken en schreef ze mee aan het boek daarvan. Inhoud en kwaliteit staan bij haar voorop. Met kennis van schrijven, presenteren en video begint ze elke keer weer met volop energie aan een nieuwe klus.

SPORTCASTNL

Mirthe houdt zich voor SportcastNL bezig met de (eind)redactie, presenteren, data en social media.

KEES STADELMANN
CAMERA & MONTAGE

Kees werkt als freelance cameraman onder de naam CamCase.tv. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring als cameraman/editor met de focus op sport en evenementen, zoals Wimbledon Tennis Tournament, diverse grote voetbaltoernooien en de autosport. Kees denkt graag mee aan technische oplossingen om een audio/video-productie op locatie neer te zetten. Hebben we cameraman of editor nodig? Dan is Kees de eerste die wij bellen.

SPORTCASTNL

Kees is de vaste cameraman en editor van SportcastNL.

ROEL SCHOONDERMARK
EXTERN ADVISEUR MARKETING

Roel heeft zijn eigen sportmarketingbedrijf RSPNS. Hij biedt strategisch advies en operationele ondersteuning bij sponsoring en marketingpartnerschappen. Hij heeft een uitgebreide ervaring in sport- en muzieksponsoring; variërend van F1, het WK Voetbal tot Pro Cycling en muzieksponsoring. Ook verbindt Roel merken voor gezamenlijke marketingprogramma’s. Voorbeelden van klanten zijn Pioneer, Toyota, Alpecin en Heineken. Wij halen Roel erbij voor de meest verrassende inzichten op marketingperspectief.

SPORTCASTNL

Voor SportcastNL is Roel extern betrokken bij de marketing en het uitdenken van producties.

Wil je meer weten?

Wil je contact met ons opnemen voor een mogelijke samenwerking? Of wil je een tip of opmerking kwijt? Bezoek dan onze pagina met contactgegevens en laat het ons weten.